Modüler Banyo Tuvalet Kabin

En son teknolojiye sahip modüler banyo tuvalet kabinlerimiz yüksek kalitede, modüler yapı çözümü sunar ve yüksek standartlarda üretilir; büyük ölçekli bina projeleri için idealdir.

Modüler banyo tuvalet kabinlerimiz sayesinde Şantiye Binası, Özel konaklama binaları, Konut ve Otel gibi inşaat projeleri önemli ölçüde daha verimli ve karlı hale getirilebilir.

Yerinde olmayan banyo tuvalet bölmeleri ana yükleniciler tarafından tercih edilir; çünkü bu yerinde olmayan çözümler, bitmiş banyo tuvalet alanlarının tıkanma ihtiyacını ortadan kaldırır, bir binanın sunumunda en zorlu bileşenlerden biri olarak bilinen zaman ve maliyeti düşürür. Bu komple banyo tuvalet bölmelerinin hafif yapısı, üretim süresini en aza indirir ve montajı kolaylaştırır, çok yönlü verimli sonuç verir.

Modüler Banyo Tuvalet Kabinlerimiz için özel projelerin tercihi,

Müşterilerimize sunduğumuz özgürlük sayesinde inşaat çözümlerinde benzersiz bir şey arıyorsanız, projeye özel banyo tuvalet bölmesi çözümleri sunabiliriz.

Standart zemin sisteminin yanı sıra, ince zemin ve zeminsiz banyo bölmelerini özel bir alternatif olarak üretmekteyiz. 

Esnek yapı sistemlerimizle birlikte gelen en büyük avantajlardan biri, her türlü proje uygun Banyo bölmeleri sunabiliyor olmamız. Özelleştirme seçenekleri ile ürün yelpazemiz geniştir.

Var olan Projeye kolay entegrasyon sağlanır. Su ve Elektrik bağlantıları veya pis su gider hattı kolayca proje entegre edilebilir.

Modüler banyo tuvalet kabin ihtiyaçlarınız için Steelo ‘yu seçtiğinizde, gerçek anlamda profesyonel ve kişiselleştirilmiş bir hizmet garantiliyorsunuz demektir.

Sürdürülebilir özellikler

Ekibimiz Sürdürülebilir Evler Kodunu çevreleyen gereksinimleri karşılamada da deneyimlidir. Projenin mümkün olan en yüksek standartta başarıyla teslim edilmesine yardımcı olacak enerji ve su tasarruflu demirbaşlar ve bağlantı parçaları konusunda müşterilerimizin ihtiyaçlarını da ayrıca karşılıyoruz.

Bu popüler ürün hakkında daha fazla bilgi edinmeye hazırsanız, bugünün, banyo gövdeleri ve bu modüler sistemin avantajları ve ilişkili fiyatlarla ve zaman çizelgeleri hakkında samimi ve bilgili ekip üyelerimizden biriyle görüşmek için bizimle iletişime geçiniz.

Hangi Sektörler Steelo Banyo Bölmeleri (Bathroom Pod) Tercih etmektedir,

- Savunma
- Sağlık hizmeti
- Oteller
- Okul Binaları
- Öğrenci Yurdu Konaklama vs...
 

 

Zeta Çelik | Modüler Banyo Tuvalet Kabin

En son teknolojiye sahip modüler banyo tuvalet kabinlerimiz yüksek kalitede, modüler yapı çözümü sunar ve yüksek standartlarda üretilir, büyük ölçekli bina projeleri için idealdir. Modüler banyo tuvalet kabinlerimiz sayesinde Şantiye Binası, Özel konaklama binaları, Konut ve Otel gibi inşaat projeleri önemli ölçüde daha verimli ve karlı hale getirilebilir.

Çelik Konstrüksiyon

Hafif Çelik Sanayi

Hafif Çelik Yapılar

Teknolojimiz

Ağır Çelik Yapılar

Steelo Bathroom Pod

Çelik Konstrüksiyon

Hafif Çelik Sanayi

Hafif Çelik Yapılar

Teknolojimiz

Ağır Çelik Yapılar

Modüler Banyo Tuvalet